Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz bölüm başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Özbay ve bölüm araştırma görevlileriyle birlikte Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde (İnterteks) gerçekleştirilen ‘’Gaziantep Tanıtım Günleri’’ etkinliklerine katıldı. Gastronomik kimliğiyle UNESCO ‘’Yaratıcı Şehirler Ağı’’na girmeyi başaran Gaziantep mutfak kültürünü yakından deneyimleyen öğrencilerimiz çeşitli tadımlarda bulundu. Antep mutfak kültürüne ait yemeklerin yapımlarında da yer alan öğrencilerimiz Gaziantep ustalarıyla tanışma fırsatını da yakaladılar.
Öğrencilerimiz aynı zamanda 11. Uluslararası Pişmaniye Festivali’ne de katılım sağladılar. Pişmaniye yapım aşamalarını izleyen öğrencilerimiz pişmaniye tadımında bulundu.