Ana içeriğe atla
Select your language
English
Türkçe
BYS
E-Posta
Rehber
EBYS
EBS
SUBÜ Haber
+90 (264) 616 00 54
bilgi@subu.edu.tr
SAKARYA
UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
SUBÜ'YÜ KEŞFET
Ana menü
Bölüm
Bölüm Tarihçesi
Bölüm Vizyonu
Bölüm Misyonu
Bölüm Başkanından
Organizasyon Şeması
Engelsiz Fakülte
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Eğitim
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Ders Programları
Akademik Takvim
Komisyonlar
Yatay Geçiş Komisyonu
İntibak Komisyonu
Staj Komisyonu
Erasmus Komisyonu
Mevlana Komisyonu
Farabi Komisyonu
Muafiyet Komisyonu
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İletişim Komisyonu
Lisansüstü Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Program Komisyonu
Mezuniyet Not Kontrol Komisyonu
Burs Komisyonu
Kalite Elçileri ve Akreditasyon Komisyonu
Bölüm Proje Komisyonu
Sınav Koordinatörlüğü
Mezunlarla İletişim Komisyonu
WEB Sayfası ve BYS Koordinatörlüğü
Sosyal Medya Komisyonu
Staj
Staj Formları
Formlar ve Dilekçeler
Galeri
Dilek ve Öneriler
İletişim
Aday Öğrenci
ETKİNLİKLER
Sayfa yolu
Ana Sayfa
-
ETKİNLİKLER
Tüm Etkinlikler
SUBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Mutfağı’ başlıklı etkinlik düzenlendi.
Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Mutfağı Etkinliği
Gastronomi Sohbetlerinde Pasta Sanatı
Gastronomi Sohbetlerinde Rus Mutfak Kültürü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Programı Öğrencileriyle Oryantasyon Toplantısı
Öğretim Üyesi Kseniya Shumskaya tarafından Rus mutfak kültürü tanıtıldı.
Fakültemiz Öğrencileri Sektörle Buluşuyor
Elite World Sapanca Hotel Yöneticileri Öğrencilerimizle Buluştu
Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğrencilerinin Güral Sapanca Oteline Ziyareti
Pagination
Şu an kullanılan sayfa
1
Sayfa
2
Sonraki sayfa
›
Last page
Son »