Ana içeriğe atla
Select your language
English
Türkçe
BYS
E-Posta
Rehber
EBYS
EBS
SUBÜ Haber
+90 (264) 616 00 54
bilgi@subu.edu.tr
SAKARYA
UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Bilimleri Fakültesi
SUBÜ'YÜ KEŞFET
Ana menü
Bölüm
Bölüm Tarihçesi
Bölüm Misyonu ve Vizyonu
Bölüm Başkanından
Akreditasyon
Organizasyon Şeması
Danışma Kurulu
Engelsiz Fakülte
Akademik
Yönetim
Akademik Kadro
Eğitim
Lisans
Yüksek Lisans
Doktora
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
Ders Programları
Akademik Takvim
Komisyonlar
Danışmanlar
Staj
Staj Formları
Formlar ve Dilekçeler
Galeri
Dilek ve Öneriler
İletişim
Aday Öğrenci
ETKİNLİKLER
Sayfa yolu
Ana Sayfa
-
ETKİNLİKLER
Tüm Etkinlikler
‘Perde Pilavı’ Fotoğrafına İkincilik Ödülü
Turizm Fakültesi’nden Gastronomi Haftası Etkinlikleri
SUBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Mutfağı’ başlıklı etkinlik düzenlendi.
Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Mutfağı Etkinliği
Gastronomi Sohbetlerinde Pasta Sanatı
Gastronomi Sohbetlerinde Rus Mutfak Kültürü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Programı Öğrencileriyle Oryantasyon Toplantısı
Öğretim Üyesi Kseniya Shumskaya tarafından Rus mutfak kültürü tanıtıldı.
Fakültemiz Öğrencileri Sektörle Buluşuyor
Pagination
Şu an kullanılan sayfa
1
Sayfa
2
Sonraki sayfa
›
Last page
Son »